New to Leadership

Bel 06-29199694 voor een intakegesprek

 

Geef richting aan leiderschap

Heel hard werken, ploeteren en lange dagen maken. Als je met ervaren managers spreekt, hoort dat er gewoon bij als je net start in een managementrol. Als leiderschapscoaches denken wij daar anders over.

Leidinggeven kan ook op een ontspannen wijze, maar dat vergt wel zelfinzicht. Op je tenen lopen werkt niet op lange termijn. Wees jezelf, ken je sterke kanten en ontplooi jezelf tot een prettige manager of directeur met voldoende tijd voor een privéleven.

Voor wie is New to Leadership leiderschapscoaching geschikt?

 • Een senior professional met veel potentieel, maar nog weinig managementervaring.
 • De eigen stijl van leidinggeven van de nieuwe leider is nog niet helder.
 • Een startende manager is ambitieus en leergierig, maar loopt soms vast in perfectionisme
 • Door de nieuwe positie heeft de leider moeite met het politieke spel en tegengestelde belangen in de organisatie

 

Leiderschapstrainingen | Achter de Rode Deur

Door een gebrek aan zelfkennis is de kans groot om in alle valkuilen van leiderschap te stappen. Daardoor gaat de groei in de leidinggevende rol te langzaam en laat succes langer op zich wachten.

De ervaren leiderschapscoach helpt de nieuwe leider in 4 gesprekken bij het verkrijgen van zelfinzicht en helpt om tot een prettige werksituatie te komen. Dit is fijner voor de nieuwe leider, beter voor het team en beperkt de risico’s van het gebrek aan ervaring.

Eén ding hebben succesvolle leiders met elkaar gemeen. Ze durven hulp te vragen, omdat ze accepteren dat ze niet alles kunnen en hoeven weten.

 

No-nonsense coaching en direct toepasbaar in de praktijk

Onze stijl van coachen is oplossings- en praktijkgericht. Wij passen zowel Co-Active coaching als KATA-coaching toe. Simpel gezegd betekent dit dat we focussen op de persoon als geheel en wat hij/zij nodig heeft om richting te geven aan zijn leven.

Je hoeft maar 4 gesprekken te voeren, omdat je als nieuwe leidinggevende al druk genoeg bent. Wij zorgen snel voor inzichten die makkelijk te onthouden zijn, zodat jij het direct in de praktijk kan toepassen.

Dit bereik je dankzij New to Leadership

 

 1. In 4 gesprekken meer inzicht in jezelf

 • Met zelfinzicht komt persoonlijke groei en het vermogen om de juiste keuzes te maken. Je doorziet wat je moet doen om gelukkig te zijn in je leiderschap.
 • Je ontdekt welke persoonlijke eigenschappen bijdragen aan de successen in je leven
 • Je merkt welke belemmerende gedachtes je tegenhouden om te bereiken wat je echt wilt
 • Je creëert meer focus in je werk en leven
 • Je ontwikkelt meer overzicht, waardoor je zelfverzekerd keuzes maakt over je werk, ambities en privéleven

 2. Meer grip op je leiderschap

 • Je leert jouw sterke eigenschappen in te zetten om op een effectieve manier  leiding te geven en resultaten te boeken.
 • Je voelt beter aan hoe het politieke spel in jouw organisatie wordt gespeeld
 • Je hebt beter door wat jij nodig hebt om stressvrij te werken
 • Je weet op welke manier je de ontwikkeling van je teamleden stimuleert
 • Je groeit uit tot een leuke en succesvolle leidinggevende die erop durft te vertrouwen dat gedelegeerd werk goed wordt uitgevoerd

Hoe fijn zou het zijn om niet langer zelf uit te zoeken hoe een nieuwe leider succesvol wordt?

Bel Ferdi (06-29199694) om jouw wensen en doelen te bespreken voor coaching.  Stuur je liever een mail? Dat kan! info@achterderodedeur.nl

 

Verhalen van Klanten

 

Ik spreek met veel leidinggevenden die niet tevreden zijn in hun werk of de balans missen met hun privéleven. Sommige zijn bang om werk uit handen te geven, anderen vrezen voor een burn-out en een andere groep lukt het maar niet om ambities waar te maken.  

Herken je dat alle keuzes 10x voorbij komen en dat je blijft wikken en wegen? Er blijven altijd stemmetjes in je hoofd die je aan het twijfelen brengen. Kan ik het wel? Wil ik het wel? Hoe ga ik dit doen? Hoe blijf ik mezelf in een veranderende omgeving? Soms kom je er niet uit door in je hoofd te blijven. Voor mij was het de uitdaging om dichter bij mijn gevoel te komen en dat is gelukt. Dankzij de leiderschapscoaching van Achter de Rode Deur.

 

Chriss van Pul

Manager Datadiensten, PGGM

Ik heb de coaching bij Achter de Rode Deur ervaren als zeer deskundig en begaan. Daarbij stralen ze plezier en ambitie je verder te helpen op een juiste manier uit. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Ik kan Achter de Rode Deur daarom aan iedereen aanbevelen. 

Maxim Verdaasdonk

Regional Manager, Auto1 Group

Ervaren coach en auteur van ‘Leiderschap: ontspannen presteren’

Wat Emmy onderscheidt van anderen is enthousiasme, kennis en authenticiteit. Ze is nuchter en realistisch en laat leiders ontspannen presteren. In 2019 schreef ze hierover het boek ‘Leiderschap: Ontspannen Presteren’.  Zij is tevens docent Leiderschap voor MBA-studenten bij Avans+.

Ze weet hoe het bedrijfsleven werkt, omdat ze jaren in matrixorganisaties heeft gewerkt met ingewikkelde politieke verhoudingen. Ook als manager van grote en kleine teams heeft ze ervaren hoe het is om enorm veel verantwoordelijkheden te hebben.

Als leiderschapscoach kijkt ze door verschillende brillen naar vraagstukken. Als psycholoog, bedrijfskundige, organisatieadviseur en coach. Dit zorgt voor een compleet beeld en een genuanceerde aanpak.

Dankzij de effectief bewezen aanpak coacht Achter de Rode Deur managers, directeuren, teams en ondernemers in uiteenlopende branches. Wij zijn o.a. actief bij bedrijven in de logistiek, hoger onderwijs, verzekeringen, facilitaire dienstverlening en woningbouwcorporaties.

 

Nieuwe leiders gaan beter presteren door inzicht in hun kwaliteiten.

Wij maken de kernwaarden helder en helpen met het vormgeven van een leiderschapsvisie. Door meer zelfinzicht en het hebben van een duidelijk doel wordt leiderschap leuker en succesvoller. 

 

In 4 gesprekken een stevig fundament onder het nieuwe leiderschap

 • Face to face coaching: €795
 • Online coaching: €695

Bel Ferdi (06-29199694) om jouw wensen en doelen te bespreken voor coaching.  Stuur je liever een mail? Dat kan! info@achterderodedeur.nl