Leiderschapscoaching

Bel 06–30437090 voor een intakegesprek

 

Geef richting aan jouw leiderschap

Stress, veel verantwoordelijkheden en overwerken. Het schijnt bij de functie van manager of directeur te horen als je andere leiders moet geloven. Als leiderschapscoaches denken wij daar anders over.

Leidinggeven kan ook op een ontspannen wijze, maar dat vergt wel zelfinzicht. Op je tenen lopen werkt niet op lange termijn. Wees jezelf, ken je sterke kanten en ontplooi jezelf tot een prettige manager of directeur met voldoende tijd voor een privéleven.

Wil jij een leuke, ontspannen leidinggevende zijn die het team ondersteunt en bedrijfssuccessen behaalt?

Voor wie is leiderschapscoaching geschikt?

Ben je manager of directeur en herken je jezelf in onderstaande situaties? Dan kan een leiderschapscoach je daarbij helpen.

 • Je ervaart regelmatig stress tijdens je werk
 • Je bent ambitieus en leergierig, maar loopt soms vast in je perfectionisme
 • Je vindt delegeren lastig, waardoor je ’s avonds of in het weekend overwerkt
 • Je hebt soms moeite met het politieke spel en tegengestelde belangen in de organisatie
 • Je piekert of dit je droombaan is. Soms slaap je er slecht van
 • Je wilt een betere werk-privébalans, want het leven draait niet alleen om werken

 

Leiderschapstrainingen | Achter de Rode Deur

Door vaste gewoontes loop je het risico steeds in dezelfde valkuil te stappen waardoor je niet groeit in je leidinggevende rol.

Een leiderschapscoach helpt je met het verkrijgen van zelfinzicht en helpt je tot een  prettige werksituatie te komen. Dit is fijner voor jezelf, beter voor je team en biedt je de werk-privébalans waarnaar je verlangt.  

Vind jij het soms lastig om leiding te geven?

Eén ding hebben succesvolle leiders met elkaar gemeen. Ze durven hulp te vragen, omdat ze accepteren dat ze niet alles kunnen en hoeven weten.

 

No-nonsense coaching en direct toepasbaar in de praktijk

Onze stijl van coachen is oplossings- en praktijkgericht. We passen zowel Co-Active coaching als KATA-coaching toe. Simpel gezegd betekent dit dat we focussen op de persoon als geheel en wat hij/zij nodig heeft om richting te geven aan zijn leven.

Je hoeft geen urenlange gesprekken met me te voeren, omdat je als leidinggevende al druk genoeg bent. We zorgen snel voor inzichten die makkelijk te onthouden zijn, zodat jij het direct in de praktijk kan toepassen.

Onze gesprekken mogen best gezellig zijn, zolang jij naar buiten wandelt met een actieplan om er weer tegenaan te gaan.

 

Dit bereik je dankzij coaching

1. Meer inzicht in jezelf

Met zelfinzicht komt persoonlijke groei en het vermogen om de juiste keuzes te maken. Je doorziet wat je moet doen om gelukkiger te zijn in je werk en privéleven.

 • Je ontdekt welke persoonlijke eigenschappen bijdragen aan de successen in je leven
 • Je merkt welke belemmerende gedachtes je tegenhouden om te bereiken wat je echt wilt
 • Je creëert meer focus in je werk en leven
 • Je ontwikkelt meer overzicht, waardoor je zelfverzekerd keuzes maakt over je werk, ambities en privéleven

 

2. Meer grip op je leiderschap

Je leert jouw sterke eigenschappen in te zetten om op een effectieve manier  leiding te geven en resultaten te boeken.

 • Je voelt beter aan hoe het politieke spel in jouw organisatie wordt gespeeld
 • Je hebt beter door wat jij nodig hebt om stressvrij te werken
 • Je weet op welke manier je de ontwikkeling van je teamleden stimuleert
 • Je groeit uit tot een leuke en succesvolle leidinggevende die erop durft te vertrouwen dat gedelegeerd werk goed wordt uitgevoerd

Hoe fijn zou het zijn om niet langer zelf uit te zoeken hoe je je werk en privéleven verbetert?

Neem de eerste stap en bel 06–30437090 om een intake te plannen.

Andere managers en directeuren gingen je voor

 

Ik spreek met veel leidinggevenden die niet tevreden zijn in hun werk of de balans missen met hun privéleven. Sommige zijn bang om werk uit handen te geven, anderen vrezen voor een burn-out en een andere groep lukt het maar niet om ambities waar te maken.  

De leiderschapscoaching van Emmy de Vrieze ervaar ik als prettig professioneel, helder, aandachtig, scherp in een ontspannen sfeer. Ze weet snel de vinger op de ‘zere plek’ te leggen om vervolgens op adequate en positieve manier ondersteuning te bieden in ontwikkelingsproces. De coaching is op een opbouwende en empathische manier, eerlijk, kordaat en to the point. 

Elze Frie

Directeur, Vrouw van het Jaar Zaltbommel, Elliz in Company

Ik heb de coaching ervaren als zeer deskundig en begaan. Daarbij straalt ze plezier en haar ambitie je verder te helpen op een juiste manier uit. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. Ik kan Achter de Rode Deur daarom aan iedereen aanbevelen. 

Maxim Verdaasdonk

Regional Manager, Auto1 Group

Ervaren coach en auteur van ‘Leiderschap: ontspannen presteren’

Wat Emmy onderscheidt van anderen is enthousiasme, kennis en authenticiteit. Ze is nuchter en realistisch en laat leiders ontspannen presteren. In 2019 schreef ze hierover het boek ‘Leiderschap: Ontspannen Presteren’.

Ze weet hoe het bedrijfsleven werkt, omdat ze jaren in matrixorganisaties heeft gewerkt met ingewikkelde politieke verhoudingen. Ook als manager van grote en kleine teams heeft ze ervaren hoe het is om enorm veel verantwoordelijkheden te hebben.

Als leiderschapscoach kijkt ze door verschillende brillen naar vraagstukken. Als psycholoog, bedrijfskundige, organisatieadviseur en coach. Dit zorgt voor een compleet beeld en een genuanceerde aanpak.

Dankzij de effectief bewezen aanpak coacht Achter de Rode Deur managers, directeuren, teams en ondernemers in uiteenlopende branches. Wij zijn o.a. actief bij bedrijven in de logistiek, hoger onderwijs, verzekeringen, facilitaire dienstverlening en woningbouwcorporaties.

 

Wil jij meer grip op je leiderschap of werk-privébalans?

Bel direct 06–30437090 om jouw vraag door te spreken. Bij een wederzijdse klik plannen we daarna een intakegesprek.

Helemaal geen stress meer, kan dat?

Is het wel goed om helemaal geen stress meer te voelen? Dat vroeg Manon mij in ons vijfde gesprek van haar leiderschapscoaching. Ik vroeg waarom Manon die vraag stelde. Ze vertelde over hoe zij zich voelde, voordat wij aan de coaching begonnen waren.

Elke dag was ze bezig om haar kansen op promotie te vergroten. Concurrenten in de gaten houden. Bij het bestuur in de smaak vallen. Hopend op belangrijke projecten. Ze gaf te veel energie. Aan dingen waar ze zelf geen invloed op had.

Door de leiderschapscoaching kent Manon haar eigen cirkel van invloed. En weet ze hoe zij zich daar op een slimme manier op kan richten. Ze stopt nu haar energie in zaken waar ze direct invloed op heeft. Zo is het een stuk makkelijker om succesvol te zijn. 

Zelfs zo makkelijk dat ze helemaal geen stress meer voelt!