Leiderschap op afstand

Training

 

Leiderschapstraining voor managers en directeuren die op afstand hun te team leidinggeven en zich willen ontwikkelen tot een ontspannen leider die het team motiveert. Ook wanneer je elkaar niet vaak ziet.

Is het leiderschap op afstand heel anders dan je je had voorgesteld?

 

Je bent niet de enige leider die met verminderd enthousiasme het team aanspoort beter samen te werken. Of voor het eerst met een knoop in de maag in een videocall tegenvallende resultaten moet presenteren.

Als leider wil je liever met plezier werken, resultaten boeken, goed samenwerken met je team en genoeg tijd hebben voor je privéleven. Maar wat als het niet vanzelf gaat?

Leiderschap is pittig en levert vaak hoge verwachtingen, veel verplichtingen en regelmatig stressmomenten op. Op afstand al helemaal.

De training ‘Leiderschap op afstand’ helpt je ontplooien als leider, bedrijfsresultaten behalen en je werk-privébalans verbeteren. Je krijgt je energie en inspiratie weer terug. Ook op je zolderkamer.

 

Wil jij een ontspannen en energieke leider zijn die successen behaalt met zijn team?

Voor wie is deze leiderschapstraining geschikt?

Ben je een manager of directeur? Werk je veel vanuit huis en herken je  onderstaande situaties? Dan sluit de training ‘Leiderschap op afstand’ goed aan bij de huidige situatie op dit punt in je carrière.

 • Je werkt in een vanuit huis, maar hebt weinig ervaring met het leiden of motiveren van een team op aftand
 • Je leiderschapsstijl is vooral gebaseerd op persoonlijk contact, maar door de grote veranderingen door corona blijft succes opeens uit en raak je gedemotiveerd 
 • Je vindt delegeren lastig, omdat je je verantwoordelijk voelt voor alles
 • Je ervaart dat de samenwerking op afstand niet altijd soepel verloopt en beloftes en verwachtingen niet worden waargemaakt
 • Je hebt te veel werk waardoor je extra uren werkt, stress hebt en je privéleven er onder leidt

 

Leiderschap op afstand is makkelijk als…

Ontspannen leiderschap op afstand is makkelijker als je weet welke leiderschapsstijl past bij jou als persoon. Met een werkwijze die aansluit bij jouw waarden ervaar je dat werk minder energie kost, stress daalt en resultaten makkelijker komen.

Ben jij een manager die meer uit zichzelf en zijn team wil halen?

Als leiderschapscoach helpen wij managers bij het vinden van hun leiderschapsstijl. We laten ze ervaren welke werkwijze bij ze past en hoe ze een positieve invloed uitoefenen op hun team.

 

Dit bereik je dankzij de  leiderschapstraining

Na afloop van de training heb je een actieplan klaarliggen hoe je jouw rol als leider op afstand wil invullen. En de eerste stappen op weg naar ontspannen presteren zijn al gezet.

 • Je hebt een heldere kijk op je leiderschap en weet je team te motiveren
 • Je weet welke werkwijze succesvol is voor jou en je team
 • Je werkt slimmer samen met je team en durft steeds meer van jouw taken te delegeren
 • Je bent beter in timemanagement waardoor je meer tijd hebt voor je privéleven
 • Je kent de kwaliteiten van je team en weet hoe je deze inzet om de bedrijfsresultaten te verbeteren

Welke resultaten wil jij komend jaar behalen?

Inhoud van de training 

In deze training zitten lessen die je nodig hebt om een enthousiaste, succesvolle en stressvrije leider op afstand te zijn.

Het leiderschapsprogramma is een samenstelling van de meest succesvolle onderdelen van onze leiderschapstrainingen en individuele leiderschapscoaching.

 

Leiderschap met plezier

Ontdek en ontwikkel jouw unieke kenmerken. Bouw verder op je persoonlijke talenten. Leer passende keuzes maken voor een goede werk-privébalans. Verbeter samenwerkingen, door competenties op de juiste plek in te zetten. Je energie groeit.

Wij kijken met je mee. Halen je uit jouw vaste denkpatronen en ineffectieve werkwijzes, we maken er samen een mooie persoonlijke reis en echt een goed leiderschap van!

 

Coachend leidinggeven op afstand

Alles over een onweerstaanbare leidinggevende zijn. Talenten van collega’s ontdekken en ontwikkelen. Competenties inzetten en delegeren.

 

Waarde(n)vol leidinggeven

Werken vanuit jouw moreel kompas. Zonder twijfel keuzes maken en mensen inspireren.

 

Leiderschapsvisie

Wij helpen je een persoonlijke visie te ontwikkelen en je leert een organisatievisie te maken. Authentiek en 100% aangesloten op jouw unieke situatie.

 

Strategisch leidinggeven op afstand

Je weet exact wat jouw strategische doelen zijn en hoe jij je collega’s er in mee neemt om deze te realiseren, je zet kleine stapjes richting een groots resultaat.

Achter de Rode Deur | Locatie

Opbouw van de training

In het online programma ga je praktijkgericht aan de slag en ontwikkel je een actielijst om je leiderschap slimmer vorm te geven binnen 6 weken.

Je past direct in de praktijk toe wat je leert en deelt je ervaring met gelijkgestemde managers in online livesessies. Zo leer je van elkaar en heeft iedereen een steile leercurve.

Deze gecombineerde online – offline leiderschapstraining is een tijdefficiënte manier om te groeien in je leiderschapsrol, omdat je slechts 1,5 uur per week hoeft te reserveren. Je neemt dan deel aan de livesessies vanuit je luie stoel op kantoor. Daarmee bespaar je veel reistijd.
Eén trainingsdag (als de regels het toestaan) komen we bij elkaar en hebben we een dag vol inspiratie en van elkaar leren.

 

 • Week 1: *Online training – Samen de juiste dingen doen. Delegeren op afstand. *Strategische planningscall
 • Week 2: *Online training – Waarde(n)vol leidinggeven. Je intuïtie en moreel kompas op een goede manier gebruiken
 • Week 3: *Online training – Optimaal talenten en kwaliteiten inzetten aan de hand van MBTI.
 • Week 4: *Trainingsdag (indien mogelijk live): Goed samenwerken. Ontdek jouw succesfactoren en zet deze optimaal in.
 • Week 5: *Online training – Persoonlijk leiderschapsprofiel. Inzicht in jouw kerncompetenties.
 • Week 6: *Online training – Visieontwikkeling en een persoonlijk actieplan.
Leiderschapstrainingen | Achter de Rode Deur

Samen bouwen we verder aan jouw authentieke leiderschap…

Ervaringen met Achter de Rode Deur

De begeleiding van Achter de Rode Deur ervaar ik als prettig professioneel, helder, aandachtig, scherp in een ontspannen sfeer. Ze weten snel de vinger op de ‘zere plek’ te leggen om vervolgens op adequate en positieve manier ondersteuning te bieden in ontwikkelingsproces. De coaching is op een opbouwende en empathische manier, eerlijk, kordaat en to the point. 

Elze Frie

Directeur, Vrouw van het Jaar Zaltbommel, Elliz in Company

Of reserveer een plekje…

Kennis is één ding. Maar het gaat om het doen…

Evalueren van je acties, verbeteren en weer doorvoeren. Dat leidt naar succes. Daarom hebben we de ideale leeromgeving gecreëerd om jou te inspireren en te motiveren.

 • Een besloten community met gelijkgestemden, sparren op niveau, ervaringen te delen, buddy’s te vormen voor een echte stok achter de deur.
 • 5 live online trainingssessies
 • Een compleet werkboek voor jouw persoonlijke leiderschapsreis.
 • 1 strategische planningscall zodat je in de actie komt én blijft
 • 1 trainingsdag (afhankelijk van de situatie op dat moment live of online)
 • Je tussentijdse vragen stel je in de leeromgeving of op de groepsapp.
 • De online leeromgeving is verrijkt met inspirerende video’s en artikelen.
 • Maximaal 15 deelnemers
Achter de Rode Deur | Leiderschapstrainingen en coaching

Wat wil jij over een jaar bereikt hebben?

Je hebt altijd een keuze. Je kan blijven doen wat je doet, maar dan is de kans op verandering klein. Je stress blijft aanhouden waardoor je energielevel daalt. En je werk-privébalans raakt langdurig uit evenwicht. Misschien moet je stoppen met een hobby of beknibbelen op de tijd met je gezin.

Je kan ook kiezen om 1,5 uur vrij te maken per week en een inspirerende trainingsdag mee te maken. Tijdens de 6-weekse  training ‘Leiderschap op afstand’ krijg je weer grip op je leidinggevende rol.

Al vanaf de eerste sessie krijg je vat op de keuzes die nodig zijn om je gelukkiger te voelen in je baan en privéleven. Daardoor daalt je stress en kan je ontspannen de samenwerking en taakverdeling binnen je team verbeteren. Stap voor stap ontwikkel je je tot de leider die je wil zijn en die ook op aftand mooie resultaten behaalt met het team.

Schrijf je nu in voor de training met twee introductiebonussen. Bij deelname in augustus is de investering €1337 exclusief btw. Betaling in 2 of 4 termijnen is mogelijk.

Of reserveer een plekje…

Trainers

Emmy de Vrieze: Leiderschapscoach, bedrijfskundige, psycholoog en schrijver van het boek Leiderschap: Ontspannen Presteren. Gecertificeerd MBTI practitioner en co-active coach.

Ferdi Bakker: Directeur, trainer, motivator en sportman. Man van de praktijk die doorzet waar anderen stoppen. Zoals bij zijn sportprestaties.

 

🚩Wij hebben allebei veel ervaring met het werken in internationale teams, waarbij leidinggeven op afstand een vanzelfsprekendheid was.

🚩Wij hebben jarenlange ervaring als MT-lid en hebben leiding gegeven aan grote en kleine teams in Nederland, Engeland, Noorwegen, Zweden en Finland.

🚩Onze klanten ervaren geen stress meer in hun rol van leider. Zijn leukere managers en hebben meer werkplezier.

 

Hoofdtrainer: Emmy de Vrieze

Ervaren coach en auteur van ‘Leiderschap: ontspannen presteren’

Wat mij onderscheidt van anderen is mijn enthousiasme, kennis en authenticiteit. Ik ben nuchter en realistisch en laat leiders ontspannen presteren. In 2019 schreef ik hierover het boek ‘Leiderschap: Ontspannen Presteren’.

Ik weet hoe het bedrijfsleven werkt, omdat ik jaren in matrixorganisaties heb gewerkt met ingewikkelde politieke verhoudingen. Ook als manager van grote en kleine teams heb ik ervaren hoe het is om enorm veel verantwoordelijkheden te hebben.

Als trainer en leiderschapscoach kijk ik door mijn verschillende brillen naar vraagstukken. Als psycholoog, bedrijfskundige, organisatieadviseur en coach. Dit zorgt voor een compleet beeld en een genuanceerde aanpak.

Dankzij mijn effectief bewezen aanpak train ik managers, directeuren, teams en ondernemers in uiteenlopende branches. Ik ben o.a. actief bij bedrijven in de logistiek, hoger onderwijs, verzekeringen, facilitaire dienstverlening en woningbouwcorporaties.