Contact & Route

Neem contact met ons op

9 + 13 =

Achter de Rode Deur | Leiderschapstrainingen en leiderschapscoaching

Welkom!

Adres: Bloemendaal 9, 5301 CL in Zaltbommel.

Telefoonnummer: 06-30437090

 

Parkeren

Let op: In de straat is autoverkeer verboden!

Gratis parkeren: Op 1 minuut lopen is een openbare, gratis parkeergelegenheid P5 “Waalkade 43 Parking”. Om daar te komen navigeer je naar: Waalkade 43, 5301 CH, Zaltbommel. 

De route vanaf het parkeer terrein is simpel. P5 verlaat je via de trap. Steek het fietspad over en neem de trap naar beneden de Bloemendaal in. Aan je rechterhand vind je direct Achter de Rode Deur.

Er zijn ook diverse betaalde parkeermogelijkheden vlakbij. Voor sommige parkeerplekken in Zaltbommel is een maximale parkeertijd van toepassing. Parkeer je daar? Geef dat voor je gesprek even aan bij de coach of leiderschapstrainer. Dan kan daar rekening mee gehouden worden!

 

Achter de Rode Deur: locatie voor training en coaching in Zaltbommel

In het middeleeuwse centrum van Zaltbommel verscholen tussen de stadxmuur en een karakteristiek straatje vind je onze locatie Achter de Rode Deur.

Zaltbommel ligt aan de A2, halverwege Utrecht en Den Bosch. 

Achter de Rode Deur staat voor sfeer, karakter en inspiratie. Wij geloven dat een inspirerende omgeving het beste in jou of je team naar boven haalt. Als je je ergens prettig voelt, kun je je het beste concentreren én komen de originele ideeën vanzelf! Daarom vinden de gesprekken met de coach en leiderschapstrainingen hier op deze prachtige plek in Zaltbommel plaats.

Voor de catering maken wij gebruik van de services van Madam Cloche.

Bij ons binnen

Wij dromen van een wereld waarin managers stressvrij, energiek en enthoustiast hun werk doen. Waarbij inspiratie, samenwerken en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan met het realiseren van doelen. Dat zie je terug in onze locatie. Authentiek, huiselijk en inspirerend.

 

Socials

Connect met ons op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram.